VIJESTI IZ KOMPANIJE

05-11-2020

Control Union odlikovan Kraljevskim imenovanjem Nizozemske monarhije

Naša globalna kuća Peterson&Control Union odlikovana je danas posebnom Kraljevskim imenovanjem od strane nizozemskog kralja Willem-Alexandera, a u čast proslave 100 godina poslovanja kompanije.

Kraljevsko imenovanje dodjeljuje se tvrtkama kao simboli poštovanja, uvažavanja i povjerenja prema primatelju ovog imenovanja. Ne može svaka tvrtka dobiti Kraljevsko imenovanje i nipošto nije nagrada koja se automatski dodjeljuje tvrtkama sa 100 godina poslovanja.

Povijest i trenutne aktivnosti Petersona i Control Union-a, posebno u vezi sa socijalnim, financijskim, fiskalnim, upravljačkim i etičkim ponašnjem, prošle su provjeru kao dio postupka dodjele Kraljevskog imenovanja.
Komentirajući nagradu, René van Rijst, izvršni direktor Peterson i Control Union rekao je: “Počašćeni smo i privilegirani smo što smo prepoznati na ovaj način. 2020. godina je godina kada smo proslavili Peterson Control Union, obilježavajući 100 godina poslovanja i praveći promjene u svijetu.

“Ostali smo obiteljsko poduzeće cijelo vrijeme, a snažne obiteljske vrijednosti kao što su iskrenost, integritet i poštovanje prema ljudima, društvu i našoj okolini pomogle su nam u dostizanju ove stogodišnjice. Radujemo se još svjetlijoj budućnosti izgrađenoj na tim temeljima.

“Hvala kralju Willem-Alexanderu što je dodijelio ovu nagradu i svim našm sadašnjim i nekadašnjim kolegama što su nam omogućili da to postignemo. Također želimo iskreno zahvaliti našim klijentima na kontinuiranoj podršci." Kraljevsko imenovanje službeno će biti potvrđeno dodjelom povelje Petersonu i Control Unionu na svečanosti u Rotterdamu.